Op zondag 12 juli 2020 trad 8BB ondanks de coronacrisis tóch op, en wel op het Zomerterras in Mill. Met bandleden en publiek op gepaste afstand was dit het eerste optreden, corona-proof, sinds 6 maanden. Nog niet echt zoals het hoort, maar het is een begin. Vooralsnog staat op het programma verder alleen nog een akoestisch optreden op het terras van café tapperij Kansas in Cuijk op 30 augustus. 
Ondertussen zijn de Boppers maar bezig gegaan met het maken van semi-live opnames in de eigen repetitieruimte.

 

Druk seizoen achter de rug voor 8BB!

Eightball Boppers Rock Around the JukeboxNOVEMBER 2016 - De Eightball Boppers hebben een druk zomerseizoen achter de rug, met optredens op diverse festivals en kroegentochten. Enkele hiervan waren Rock-'n-Roll Sunday in Hoorn, Los Amas in Huy, België, Rock-'n-Roll Street Akersloot, Hotrodded Bullfrog in Hilvarenbeek, Neewieert on Wiels in Nederweert en de Jukeboxbeurs in Rosmalen. Zoals gewoonlijk maakten de Boppers bij elk optreden een passende keuze uit het omvangrijke repertoire met het accent op dansbaar, rockabilly, stevig of populair, zodat geen enkel optreden hetzelfde was. Het seizoen is nu afgesloten.

Een nieuw jaar in aantocht

10 JANUARI 2016 - De Eightball Boppers hebben het eerste optreden van 2016 alweer achter de rug: de Nieuwjaarsparty van Yahoe in OJC De Wissel Mill, tevens het jaarlijkse benefietoptreden van 8BB. Hoewel niet aan alle verzoekjes van de jongeren met een verstandelijke beperking kon worden voldaan, zoals K3, Jan Smit, Michael Jackson en Rory Gallagher (!) konden er een paar wél ingewilligd worden: ZZ Top (Gimme all your lovin') en One Direction (One way or another). Zo te merken was de doelgroep er alleszins tevreden mee, want na de polonaise op Johnny Cash en de poortjesdans op 2 Emmertjes water halen was iedereen goed los.

Zomertour achter de rug

SEPTEMBER 2010 - De Eightball Boppers hebben hun lange zomertour achter de rug. In Epe (D) en Valkenswaard werden de laatste openlucht-optredens verzorgd en vanaf nu mogen Bert, Henk, Willy en Martijn weer binnen blijven. Dankzij de kwakkelende zomer hebben de Boppers her en der nog aardig wat kou geleden, zoals bij beide Duitse optredens (Open Air Aukrug en Musiknacht Epe) en slechts één keer geleden onder gloeiende hitte (Fifties Day Mill). Het toppunt van trieste nattigheid werd bereikt in Tiel. De zomertour leidde verder langs onder meer Diepenbeek (B, Hookrock), Antwerpen, Groningen, Eindhoven en Geleen. Een optreden op een Hongaars festival in Kisköros werd trouwens nog afgezegd vanwege vakantie. Eén van de zomerhoogtepunten was het fameuze Dicky Woodstock festival in Steenwijkerwold. Als artiesten werden de Boppers uitstekend in de watten gelegd (zo willen ze het altijd wel), terwijl het optreden in de 'Veteranetente' ook veel enthousiaste reacties ontlokte. Ter gelegenheid van al deze zomeroptredens is er een speciaal zomertour T-shirt ontworpen in een zeer beperkte oplage. Enkele gelukkigen hebben er al eentje weten te bemachtigen.

Nieuwe patches en T-shirts

eightball boppers t-shirt

MEI 2010 - Eindelijk zijn ze er, de nieuwe Eightball Boppers T-shirts. Dit maal zijn ze in twee kleuren bedrukt, met nieuwe ontwerpjes, zoals een grappig hotrodje voorop, getekend met enkele lijnen. Achterop figureert een race-achtig logo in een Goodyear kader met twee checkered vlaggen. Dit shirt is te koop tijdens optredens voor het luttele bedrag van 15 Euro, of natuurlijk bij Corné de manager (tel. 0485 453500). Bestellen per e-mail is ook mogelijk; stuur een e-mail met je voorkeurswijze van betaling en vermelding van de maat. De shirts zijn in alle maten verkrijgbaar: XXL, XL, L, M, S en ook in kindermaten 164, 152 en 140! De verzendkosten per post bedragen € 2,10 extra (trouwens ook voor een CD per post). Veel gemakkelijker is natuurlijk om naar een optreden van de Eightball Boppers te komen. Dan kun je ook meteen de nieuwe patch oftewel opnèjlèpke aanschaffen, eveneens met het ruit-logo. Deze kost € 5,-, net als de andere twee lèpkes. Stoer vur op ouw lèrre jèske.