Juli 2015

Hallo rockers en boppers,

In deze hete zomerdagen gaan de Eightball Boppers vrolijk door met optreden en vertoeven ze vooral veel in motorsferen. Eightball BoppersAfgelopen zaterdag nog vielen de mussen van het dak, maar 8BB speelde 's middags bij Biker's Best in Renswoude alsof er niets aan de hand was hun iets rauwere repertoire, compleet met AC/DC vezoekje.

En aankomende zondag 12 juli is het dan weer tijd voor de All American Day in Mill. Twee jaar terug was het een geweldig feest, vorig jaar werd het helaas afgelast vanwege 'motorbende-angst' van de gemeente, maar nu is het evenement weer helemaal terug op de agenda. Er zijn kraampjes, oldtimers en veel live-muziek; het begint vanaf 11:00u.

De Eightball Boppers spelen op het buitenpodium bij café De Winkel, alwaar weer een fijne houten dansvloer op straat wordt aangelegd. Alle danskoppels kunnen dan weer lekker uit de voeten en hun kunsten vertonen op de dansbare deuntjes van 8BB. Het repertoire wordt daarop namelijk geheel flexibel aangepast, en als het moet zelfs de hucklebuck! Het weer wordt prima zondag - niet te heet, niet te koud om buiten te swingen, dus we hopen op een flinke opkomst.

Dat geldt natuurlijk ook voor de zaterdag ervóór, op 11 juli, als de Boppers acte de présence geven op Rockaround Giethoorn. Deze kroegentocht is al een jarenlange traditie. Eerder stond 8BB als eens in de Fanfare; deze keer is het restaurant De Grachthof.
De 'zomertour' gaat trouwens nog wel een tijdje door, met veel leuke gigs in het verschiet. Zoals de Achterhoek Spektakeltour in Ulft (zondag 2 augustus), het altijd gezellige Rock-'n-Roll Street in Akersloot (vrijdag 28 augustus), Koempelrock in Geleen (zondag 30 augustus) en het Classic USA Car treffen in Reuver (zondag 6 september) tot en met Neewieert on Wiels, Nederweert (20 september). Tussendoor staat er ook nog een uitstapje naar de Duitse Teddyboys in Datteln op het programma.

Krijg je het zomaar in je hoofd om een CD, T-shirt of patch van 8BB te bestellen? Dan kan dat tegenwoordig heel gemakkelijk in onze eigen webshop. Simpel bestellen, gratis stickers of fotokaart toevoegen in je winkelwagentje, betalen via bank of PayPal en het boeltje komt per post naar je toe. Ga dus snel naar de webshop en leef je uit!

Ondertussen is heel veel van de Eightball Boppers te zien en te horen op de website www.8bb.nl. Volg 8BB ook op Twitter of Facebook.Let the engines roll!
Eightball Boppers