Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en BOP TILL YOU DROP!!!

 
eightball boppers
 bethune retro eightball boppers

CANCELED! - Vrijdag t/m zondag 28-29-30 augustus 2020  - CANCELED!

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen dit weekend op de 21e editie van het fameuze Béthune Rétro rockabilly festival in Béthune, Noord-Frankrijk. Er zijn diverse podia tussen de pleinen Brussels, Place du 73ème en Place Rabin. Zoals het er nu naar uitziet, speelt 8BB op zaterdagmiddag 14.00 uur buiten op het plein Place du 73ème en zondag ook nog een keer elders.
Béthune Retro, Place du 73ème, Béthune, France

  
 classic usa car treffen reuver eightball boppers

Zondag 6 september 2020

Eightball Boppers route
Deze zondag spelen de Eightball Boppers tijdens het 15e Internationaal Classic USA Car Treffen in Reuver. Het evenement begint om 10:00u en duurt tot 17:00u. Er zullen nog meer artiesten optreden.
Evenemententerrein De Paardenvriend | Bergerhofweg 1 | 5953 NR Reuver   
  
 

Zondag 20 september 2020

Eightball Boppers route
Tijdens het evenement Americana Village zullen de Eightball Boppers aantreden op het hoofdpodium op het horecaplein te Nederweert. Er is een heleboel te doen, zoals American cars - bikes -trucks - fun - shopping - terrace - food. Voor het podium van 8BB komt een grote houten dansvloer te liggen, dus boogiewoogie liefhebbers zijn van harte welkom. Het evenement duurt van 10.00 tot 19.00 uur.
Dorpscentrum  |  Raadhuisplein  |  6031 CH Nederweert
  
EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).