Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en
BOP TILL YOU DROP!!!
   

 
eightball boppers
 Eightball Boppers Zur Wasserburg Borken

Zondag 17 december 2023

Eightball Boppers route

In een reeks adventconcerten spelen de Eightball Boppers spelen op deze zondag bij Gaststätte Zur Wasserburg in Gemen-Borken, Duitsland vanaf 17.00 uur.
  Gaststätte Zur Wasserburg    |   Holzplatz 13      |    46325 Borken-Gemen (D)  
  
 De Poot Lith Eightball Boppers

Dinsdag tweede kerstdag 26 december 2023

Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers spelen op deze tweede kerstdag in café De Poot in Lith
  Café De Poot    |   Lithse Dijk 21    |  5397 EA Lith
  
 

Zondagmiddag 10 maart 2024

Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers vieren deze zondagmiddag hun 20-jarig bestaan. Ze gaan flink uitpakken met verrassende acts en meer. Het gaat plaatsvinden in MFC Oelbroeck in Sint Anthonis, de hometown van drie van de vier bandleden. Nadere informatie volgt spoedig.
   MFC Oelbroeck    |    Breestraat 1d    |   5845 AX  Sint Anthonis  
  
 Eightball Boppers Place 81

Vrijdag 31 mei 2024

Eightball Boppers route
  Op deze zaterdag spelen de Eightball Boppers voor de Rebel Teds Hamburg in de Biker, Beer & Rock'n Roll Bar Place 81 in Hamburg. 
Place 81 | Everlingweg 19 | 22119 Hamburg |  Duitsland
    
 Eightball Boppers Cuxhaven

Zaterdag 1 juni 2024

Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers spelen tijdens één van de zomerse Rock It Diner evenementen van de Rock-'n-Roll Music Club in Cuxhaven.
Deuren gaan open om 19.00 uur, de entree is 10 euro. Kamperen is ook mogelijk op het terrein.
  Rock it Diner - Music-Club Cuxhaven   |   Rock'n'Roll Treffpunkt  |  Karkweg 60   |  27478 Cuxhaven  
  
 wanne walm eightball boppers

Zondag 7 juli 2024

Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers spelen tijdens het feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Wanroijse oldtimer brommerclub met de fantastische naam Wanne Walm. 8BB speelt op het buitenpodium bij café De Batavier vanaf 19.00 uur.
  Wanne Walm   |   Buitenpodium De Batavier  |  Lepelstraat 3   |   5446 AG  Wanroij  
  
 

Zaterdag 7 september 2024

Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers spelen 's avonds tijdens de American Meeting op het kampeerterrein van Boekels Ven in Boekel (NB) vanaf 20.30 uur. 
  American Meeting   |   Camping Boekels Ven  |  Peelstraat 28  |  5427 EG Boekel  
  EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).