Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en
BOP TILL YOU DROP!!!
   

 
eightball boppers

Zaterdag 24 juni 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   
 

Zaterdag 1 juli 2023

Eightball Boppers route
  Op deze zaterdag spelen de Eightball Boppers in Bad Segeberg, Duitsland, opnieuw voor de Rebel Teds Hamburg, dit keer op een festival, samen met Billy & the Sideburnzz, Smitty and The Rockin' Roosters en The Slapbacks. Het heeft iets te maken met de Karl May Festspiele met Old Shatterhand en Winnetou en er is ook een groot openluchttheater. Geen idee of we daar spelen? 
Kalkberg Oase | Hamburger Strasse 66  |  23795 Bad Segeberg |  Duitsland
    

Zaterdag 2 juli 2023

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   
 Eightball Boppers op Bigpop festival

Zaterdag 8 juli 2023

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen deze zaterdag op het fameuze Bigpop festival in Oosterwolde, dat ligt in het noordelijkste puntje van Gelderland (dus niet Oosterwolde in Friesland!). 'Big' in Bigpop is trouwens als in 'jong vèrke', niet als in het Engels 'groot'. Het festival duurt van 14:00 uur 's middags tot  01:00 uur 's nachts en 8BB speelt naar verluidt van 17.30 tot 18.30 uur. 
Bigpop Festival |  Kleine Woldweg 19  |  8097 RG Oosterwolde (Gld)
  
 

Zondag 9 juli 2023

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen deze zaterdag spelen op het Hookkonzert op het Holzplatz plein in Gemen bij Borken. Dat is buiten in de buurt van Gaststätte Zur Wasserburg waar we al eens eerder hebben gespeeld. 8BB speelt buiten vanaf ca. 16.00 uur. 
Hookonzert    |    Gaststätte Zur Wasserburg   |   Holzplatz 13   |   46325 Gemen-Borken, Duitsland
    
Eightball Boppers Grefrath US Car Bike show

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023


Eightball Boppers route

 De Eightball Boppers spelen twee dagen op de US Car & Bike Show in Grefrath bij Krefeld in Duitsland. Behalve Cadillacs, Muscle Cars, Pick Ups en Harleys is er van alles te doen, zoals een internationaal Airbrush Festival, een Show & Shine Contest, een jaren 50/60 modeshow (hebben wij heel fijne ervaringen mee), en een stuntshow.
  Grefrather EisSport & EventPark  |  Stadionstraße 161  |  47929 Grefrath   |   Deutschland   
  
  

Zaterdag 9 september 2023

Eightball Boppers route

Deze zaterdag spelen de Eightball Boppers in samenwerking met dansclub DoubleU uit Elsloo tijdens de fiftiesdag in het centrum van Heerlen die van 12.00 tot 0.00u duurt. 8BB speelt van 18:00 uur tot 22:00 uur op de Morenhoek, een leuk pleintje met een mooie verlichting en sfeer. Bij slecht weer vindt het optreden binnen plaats bij Dansscentrum Swing-inn. 

Fifitesdag Heerlen   |   Morenhoek   |   Heerlen
    

            

Zondag 10 september 2023

Eightball Boppers route

Deze zondag spelen de Eightball Boppers tijdens het pleinfeest in Rijkevoort.
Meester van den Bergplein   |   Rijkevoort
  

 Eightball Boppers MA-Run logo

Vrijdag 15 september 2023

Eightball Boppers route

Deze vrijdagavond spelen de Eightball Boppers aan de vooravond van de 35e MA-Run (Maria Auxiliatrix). Dit is een motortocht met ongeveer 200 zijspannen voor passagiers met een beperking. Vrijdag is het tijd voor een talentenjacht en een feestje achteraf met 8BB in de tent.
Venlo
  EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).