Eightball Boppers

Agenda

 

Bekijk deze agenda om te zien waar de eerstvolgende optredens plaatsvinden van de Eightball Boppers. Kom er ook naar toe en BOP TILL YOU DROP!!!

 
eightball boppers
 

Vrijdag 17 januari 2020

Eightball Boppers route
Dit keer spelen de Eightball Boppers niet tijdens carnaval bij Café Tapperij Kansas in Cuijk, maar tijdens het grote Jubileumweekend ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan. 8BB mag het driedaaagse festijn openen op vrijdag 17 januari in het café (dus niet buiten gelukkig) vanaf 22.00 uur. 
Café-Tapperij Kansas, Kerkstraat 7, 5431 DS Cuijk
    
 

Paasmaandag 13 april 2020

Eightball Boppers route

Elk jaar op tweede Paasdag organiseert Biker's Best (groothandel in Goldwings & accessoires) in Renswoude een Paas Party. In 2020 valt dat op maandag 13 april. Net als vorig jaar speelt 8BB vanaf ca. 13.00 uur op een vrachtwagen tegenover het pand.
Biker's Best | Bedrijventerrein De Hooge Hoek 22 | 3927 GG Renswoude   
   

 Rockabilly Eightball Boppers Preek Uden

Zondag 26 april 2020

Eightball Boppers route

Vaste prik bij de Preek: de Eightball Boppers spelen ter gelegenheid van Koningsnacht 2020 in/bij café De Preek vanaf 21.00u. 
Café De Preek  |  Markt 24  |  5401 GP Uden  
   

Zaterdag 16 mei 2020

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar 
   

Zaterdag 27 juni 2020

 Deze dag zijn de Eightball Boppers niet beschikbaar
   
                   

Zaterdag 4 juli 2020

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen op het Lekerse zomerfestival, op en om het dorpsplein bij school en kerk. Dit ter gelegenheid van de feestelijke opening van de herinrichting en het 10-jarig bestaan van 't Dorpshuus. Er treden ook andere acts op, maar de Boppers spelen van 19.15 tot 20.15 uur.
Pleinfeest | Dorpsplein | 5846 Ledeacker
    
                   

Zondag 5 juli 2020

Eightball Boppers route
Op De Hoef is een klein bosfestival in Bostuin “Geldersoord” aan het St Patrickspad in Sint Anthonis waar een vijftal muziekacts acte de présence geven. De opbrengst van dit tuinfestival komt ten goede aan Ventoux3 (www.ventoux3.org). De gelden worden gebruikt voor onderzoek naar hersentumoren. Op De Hoef maakt deel uit van Team Tim uit Boxmeer, vernoemd naar Tim Manders uit Boxmeer die enkele jaren geleden is overleden aan een hersentumor. Alle muzikanten treden belangeloos op. Entree volwassenen 5 euro. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.facebook.com/Opdehoef
Bostuin Geldersoord  | St.Patrickspad | 5845 Sint Anthonis
    
 

Vrijdag t/m zondag 28-29-30 augustus 2020

Eightball Boppers route
De Eightball Boppers spelen dit weekend op de 21e editie van het fameuze Béthune Rétro rockabilly festival in Béthune, Noord-Frankrijk. Er zijn diverse podia tussen de pleinen Brussels, Place du 73ème en Place Rabin. Welke dag, welke tijd wordt nog bekendgemaakt.
Béthune Retro, Béthune, France

  
 

Zondag 6 september 2020

Eightball Boppers route
Deze zondag spelen de Eightball Boppers tijdens het 15e Internationaal Classic USA Car Treffen in Reuver. Het evenement begint om 10:00u en duurt tot 17:00u. Er zullen nog meer artiesten optreden.
Evenemententerrein De Paardenvriend | Bergerhofweg 1 | 5953 NR Reuver   
  EIGHTBALL BOPPERS OP UW FEEST OF EVENEMENT

Op de meest uiteenlopende evenementen, activiteiten en feesten kun je the Eightball Boppers tegen komen. Zo staan ze regelmatig op muziekfeesten en festivals, maar ook op jaarmarkten en braderieën. Eightball Boppers is echter ook een prima band voor themafeesten met als onderwerp bijvoorbeeld jaren vijftig en rock-‘n-roll. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg weten the Eightball Boppers prima de sfeer te verhogen en mensen aan het swingen te krijgen. Voor algemene bruiloften en partijen zijn in de meeste gevallen de Eightball Boppers ook geschikt, mits er geen losse polka's, polonaises of wisseldansjes worden vereist. Voor alle overige zaken kunt u bij the Eightball Boppers terecht en spelen ze avondvullend versterkt maar ook akoestisch (unplugged).

VOORDELEN BOEKEN EIGHTBALL BOPPERS

Wanneer u besluit om Eightball Boppers te boeken, kunt u daar heel wat (ook financiële) voordelen aan beleven. Wij werken namelijk met zelfstandigheidverklaringen. Dat wil zeggen dat er verder geen extra kosten zijn zoals bijvoorbeeld loonbelasting. U ontvangt na afloop van het optreden keurig een nota met uitgesplitst de afgesproken gage en de verplichte 9% BTW. Dit alles wordt contractueel (ondertekend en in tweevoud) vastgelegd en u komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder kunt u Eightball Boppers boeken met of zonder professionele geluids- en lichtinstallatie. Heeft u zelf al deze voorzieningen, dan is het kostenbesparend want dan boekt u namelijk Eightball Boppers zonder geluid en verlichting. Heeft u geen eigen geluid, dan kunnen wij dat uiteraard wel voor u verzorgen. Omdat 8BB geen eigen geluid en verlichtingsinstallatie hebben, kan een installatie op maat worden ingehuurd. Een kleine zaal, een kleine set en dus een kleiner bedrag dan bij een grote zaal of feesttent met veel geluid en licht. Hiervoor ontvangt u dan na afloop van het optreden ook een nota met het afgesproken bedrag en uitgesplitst de verplichte BTW (in dit geval 21%).