Mei 2019

rockabilly bandRELASE PARTY!

We hebben het al wijd en zijd aangekondigd, maar nu toch ook nog even via de oude vertrouwde nieuwsbrief: wij gaan onze nieuwe CD zaterdag 11 mei officieel presenteren in café zaal Royal in Mill. Aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis.

We gaan proberen er een flink spektakel van te maken. Een zestal gastzangeressen zal het podium beklimmen en samen met de Eightball Boppers een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. 

Guest stars
Dat is vooral rockabilly muziek, met ook kleine uitstapjes naar ska, rock, gipsy en blues. Maria, Elisa en Angelique, de drie zangeressen van Back on Track uit Sint Anthonis en Venraij, zullen gezamenlijk het podium vullen en ook hun eigen backing vocals verzorgen. Daarnaast zullen Esther uit Langenboom, Diane uit Asten en Maria uit Nijmegen/Haps zich van hun beste kant laten horen. 

Sfeermakers
Op 11 mei zal de avond verder opgeluisterd worden door de altijd stijlvol aangeklede dansparen van boogiewoogieclub The Thunderbirds uit Waalwijk. Zij zijn welbekend als grote sfeermakers, onder meer tijdens de Millse Fiftiesdagen.

Wat staat erop het album?
Van de 14 liedjes op de CD, Hugging the Curves genaamd, zijn er vier zelfgeschreven songs, twee "moderne" covers van niet-rockabilly liedjes (Autobahn van Kraftwerk en Lonely Boy van the Black Keys), één cover van Kitty, Daisy & Lewis en de rest oud, opgepoetst spul uit ver vervlogen tijden, zoals Dr.Velvet, Women and Cadillacs, Sag, Drag & Fall, Move Around (met mondharmonica!) en Three Alley Cats.

Signeersessie
Tijdens de release party is de CD voor het eerst te koop, voor slechts 10 euro, en liefhebbers kunnen ‘American-style’ hun exemplaar laten signeren door de 8BBoppers. Dat is overigens geen garantie dat ie meer waard wordt.
https://www.8bb.nl/rockabilly/images/plaatjes/CD-hoes-hugging-cover-500x500.jpg"> De CD-presentatie op 11 mei start om 20.00u en is gratis toegankelijk. Kleding in stijl wordt op prijs gesteld.

Wil je in 2019 de Eightball Boppers boeken, neem dan contact op met Corné (06 1083 8612, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Check de agenda op de website voor alle andere data van optredens.

Alles van de Eightball Boppers kun je zien en te horen op de website www.8bb.nl. Heb je iets te vieren, bel of mail Corné en boek ons! Of doe eens een aankoop in onze webshop. Volg 8BB ook op Twitter, Facebook of Instagram.

Hugging the Curvesl!
Eightball Boppers